Listen Songs - kacapi #1 (24)

Top 10 Kacapi Suling Sunda | Putra Permana
Hayu urang ngamumule kasenian sareng kabudayaan sunda, lamun sanes ku urang sunda bade ku saha... 
Sundanese music :Kacapi Indung Cianjuran . Liwung Jaya song
Song Liwung Jaya a Sundanese traditional music (indonesia) using the Kacapi Indung instrument.... 
Ulah Ceurik [Kacapi Suling]
 
ragam petik kacapi sunda
Pengemasan nada diatonis dengan teknik bermain kacapi. 


Previous12345Next # 24 

 
Share

Lyrics

Q


www.carpati.org
www.getamap.org nl.getamap.org www.getamap.net da.getamap.org www.viewweather.com#0.4074 sec 

All lyrics are property and copyright of their respective authors, artists and labels. All lyrics provided for educational purposes only.
On LyricsInfo.org you can find lyrics, album names, artist overviews, history, current and past members of bands, listen and watch videos.